fbpx

XM Брокер с нови престижни награди

XM Broker

Най-големият брокер в Европа – XM наскоро спечели още две престижни награди за Форекс от базираната във Великобритания CFI.co (Capital Finance International): Best Customer Service Global 2019 и Best Market Research and Education Global 2019.

За трета поредна година ( от 2017 до 2019) CFI.co е признала XM като компания за финансови услуги, която отговаря на своите основни ценности.

Двете най-нови награди, които печели Форекс брокерът са истинско признание, признание което XM е постигнало в усилията си да запази основните си ценности, да укрепи иновациите и да създаде дълготрайна стойност. Независимо дали става дума за специално обслужване на клиенти или в това да обучава клиентите си с уникалните и единствени по рода си обучения, всичко това стимулират растежа и международното признание за XM – катонай-вече лоялността на техните най-ценни хора: клиентите им.

Кои са CFI.co?

Централният офис на CFI.co в Лондон (Capital Finance International) е печатно и онлайн списание, което предоставя новини за световния бизнес, икономика и финанси. Годишната програма за награди на CFI.co признава организации и лица, които са постигнали постоянно отлични резултати в своите индустрии и са на преден план в изключителна производителност и върхови постижения.

За повече информация относно XM вижте тук

Leave a Reply

Scroll to Top