fbpx

Благотворително събитие на XM с YKAKI за подкрепа на деца болни от рак

XM Charity Event
На 17 юли тази година XM организира събитие за корпоративна социална отговорност в Индонезия, като обедини сили с местната благотворителна организация YKAKI и допринесе със дарението си значително за облекчаване на отчайващото положение на децата, страдащи от рак.
 
Специализираните служители на ХМ, вземат активно участие в благотворителна мисия, като посещават различни места по света, където местните общности се нуждаят от помощ, като през Юли т.г. достигнаха и Индонезия, за да направят дарение на местната фондация YKAKI, основната цел на която е в подкрепа на децата, страдащи от рак и техните семейства.
 
В опит да допринесе за благополучието на децата, които са принудени да се борят с най-жестоката болест, XM дари значителен набор от хранителни продукти на YKAKI, включително необходими стоки и принадлежности за бебета, заедно с бански, санитарни и почистващи стоки, кухненско оборудване и образователни аксесоари за деца и бебета, като училищни книги и играчки.
 
ХМ работи по въпроса и вярва, че повишаване на обществената загруженост по подобни критични социални проблеми, на които са изложени десетки хиляди души е много важно. Като за поетият ангажимент за благотворителното събитие ХМ си сътрудничи с всеотдайния персонал на YKAKI и прекара един ползотворен, сърцераздиращ специален ден с децата, за които се набират дарения.
 
По-детайлна инфомрация за ХМ можете да намерите в секция Брокер тук.
 
Ние търгуваме с ХМ, а ти?

Leave a Reply

Scroll to Top