fbpx

Обучение за напреднали

Следете нашите тъгргоски идеи и резултати в реално време!

В тази секция, в зависимост от вида достъп, който имате (Full Access, ХМ.Pro или Basic Access),  вие може да следите наши търговски идеи в реално време, стратегии, които използваме при търговия и резултати от споделените ни идеи, търгувани в реална сметка. Подкрепени с графика, от търговската платформа – МетаТрейдър 4. За повече информация вижте тук. 

Накратко за нас и нашата цел

Първа транзакция на реална сметка – 2011 година . Най-голяма загуба – 100% от капитала през първите 6 месеца. Първи минимален успех -втората половина на 2013. Първа успешна “тредйинг” година – 2014. Всяка следваща година до 2018 резултатите ни се подобряват, като трудни моменти разбира се има винаги. 

Работим с най-големият брокер в Европа, както и втори по големина в световен мащаб. Всеки един наш клиент бива обслужван 24/7 както от нас, така и от нашите акаунт мениджъри. 

Нашата цел е знанията ни да достигнат максимално много хора, като паралелно да получаваме положителна обратна връзка. Да създадем достатъчно голяма общност, с която да обменяме опит всеки ден, за да направим трейдинга както забавно, така и успешно място за развиване на търговски умения. Защото, ако не всички, то успешните трейдъри биха потвърдили, че трейдингът е може би най-скучната част от ежедневието им. 

Обучение за напреднали

Какво включва това:

Еднократна абонаментна такса и безлимитен достъп

Създадохме този обучителен  курс за търговия на финансовите пазари и секция за търговия на живо, достъпна за всички, които имат истинска страст да се учат и развиват в  анализирането и Форекс търговията. Стойността на обученията, напълно надвишават тези на заплатената цената! Плащането е еднократно, без никакви скрити такси и разходи, а достъпът свободен за винаги. 

0
STUDENTS
5/5
0
STUDENTS
5/5

Рискове свързани с форекс търговията

Търговията с валути или договори за разлика с маржин носи висока степен на риск и може да не е подходяща за всички инвеститори. Има вероятност да претърпите загуба равна на или по-голяма от цялата Ви инвестиция. Следователно не трябва да инвестиране или да рискувате пари, които не може да си позволите да загубите. Трябва да се уверите, че разбирате всички рискове. Преди да използвате услугите на “Trade Insider”, моля запознайте се с рисковете, свързани с търговията. Съдържанието на този сайт не трябва да се тълкува като личен съвет.”Trade Insider” Ви препоръчва да потърсите съвет от независим финансов съветник.

Trade-Insider Търговски сметки

© 2018 – TRADE INSIDER | All rights reserved

Made By: M.Atanasov

Scroll to Top